torstai 26. marraskuuta 2015

Aku Adan PIKKU blogi

HIPHEI ja tervetuloa tutustumaan Aku Adan PIKKU blogiin !!!


Tässä se tulee,  Aku Adan Pikku blogin ensimmäinen julkaisu!!! Tässä blogissa tutustutamme lukijamme muotivaatekauppa Aku & Adan ja lastenvaatekuppa PIKKU Aku & Adan maailmaan http://akuada.fi/. Kivijalkamyymälämme sijaitsevat Savon sydämessä Leppävirralla Matkailukeskus Unnukassa https://www.facebook.com/matkailukeskusunnukka.


Muotivaatekauppa Aku & Ada on toiminut kylällä jo pitkään, mutta viikko sitten Aku & Adan perhe sai uuden tulokkaan, lastenvaatteisiin keskittyvän PIKKU Aku & Adan, jonka avauksen siivittämänä päätimme alkaa kirjoittamaan myös blogia. Täällä halukkaat voivat seurata toimintaamme, tapahtumiamme ja tutustua tuotemerkkeihimme! Valikoimistamme sen verran, että meiltä löydät niin trendikkäitä, kuin myös klassisia vaatteita naisille, miehille sekä nyt myös lapsille. Lisänä tarjoamme myös kenkiä, laukkuja, koruja, vöitä, ym. ihania "assa"tuotteita vaativampaankin makuun :) Tuotteitamme saa myös verkkokaupastamme http://akuada.fi/uutuudet/, jossa voit shoppailla vaivattomasti tai vaikkapa vain tutustua tuotevalikoimaamme. Verkkokaupassa ei kuitenkaan ole läheskään kaikkia tuotteita, vaan täydet mallistot löydät vain myymälöistämme matkailukeskus Unnukasta!
Palveluihimme kuuluvat myös korjausompelut, meikkauspalvelut, tyyli-illat, tyyli luennot ja onpa mahdollista järjestää vaikkapa lisä-aikaa shoppailuun aukiolo-aikojen ulkopuolellakin! Näistä palveluista löydät lisätietoa omilta www. sivuiltamme osoitteesta http://akuada.fi/palvelut.


Viikko sitten vietimme siis PIKKU Aku & Adan avajaisia jossa järjestimme myös muotinäytöksen jossa esittelimme niin Akun & Adan kuin PIKKU Akun & Adan tuotteita. Seuraavassa blogissa valotamme hiukan muotinäytös tunnelmia ja laitamme muutaman kuvan suloisista pikku malleistamme! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti