perjantai 27. marraskuuta 2015

PIKKU Aku & Adan avajaistunnelmia!
Edellisessä blogissa lupailinkin kertoa hieman viikko sitten avatun PIKKU Aku & Adan avajaisten tunnelmista ja muotinäytöksestä, jossa ensimmäistä kertaa mukana olivat lapset! Avajaispäivä meni mukavasti ja huisketta riitti koko päivän. Pikkuväelle oli tarjolla ilmapalloja, jotka suorastaan vietiin käsistä :)! Onneksi ilmapalloja oli varattu runsaasti ja tehokas "täyttötiimi" sai jaettua pallot jokaiselle halukkaalle.Avajaisperjantai oli myös lapsen oikeuksien päivä sekä "antakaa lapsen pukea teidät" -päivä. Niinpä Riikka ja Mirkakin olivat teeman mukaisesti lastensa valitsemissa vaatteissa! Riikan asukokonaisuuden "stailasi" Jesperi 3 vuotta ja Mirkan asukokonaisuudesta vastasi Marlo 5 vuotta. Aika tyylinikkareita nämä pikkumiehet, vai mitä?!? :)

Muotinäytös starttasi puoli seitsemältä jännittyneissä, joskin myös riehakkaissa tunnelmissa. Ikinä ennen emme olleet tehneet muotinäytöstä lasten kanssa ja oli täysi arvoitus mitä tulee tapahtumaan! Näytös meni kuitenkin kaikin puolin hyvin ja lapset käyttäytyivät.. no niin kuin lapset :D!!!Kuvistakin huomaa että meno oli vauhdikasta, eikä kuvaajakaan ihan aina ehtinyt käänteisiin mukaan.. Välillä mentiin sylissä ja välillä "nelivedolla"! Aikuisilla olevat vaatteet löytyvät siis Akusta & Adasta ja lasten päällä olevat vaatteet PIKKU Akusta &Adasta.

 

  


Tässä kuvassa menevät isä ja poika ja onpa mummikin päässyt puoliksi kuvaan. Akusta ja Adastahan löytyy myös miesten vaatteita, kuten kuvassa näkyvät isän päällä olevat Signalin paita ja Peak Performancen housut. Pojan päällä oleva talvihaalari on Ticket to Heavenin.Tässä kuvassa äidin päällä nähtävä kokonaisuus on Nuden kenkiä myöten Akusta & Adasta.  Pojalla päällä Ticketin ihana tähtitakki trendikkäällä karvakauluksella ja kengät Leppävirralla toimivasta kenkäkauppa Kenkä Samulista https://www.facebook.com/Kenkä-Samuli-128671820505605/?fref=ts.


Tässä äiti ja tytär! Äidillä  kenkiä ja jopa korviksia myöten koko kokonaisuus Akusta & Adasta. Nuorella neidillä päässä kotimaisen valmistajan Super Yellown ihastuttava pipo. Mallistosta löytyy pipoa niin merinovillaisena kuin puuvillaisenakin versiona. Pehmolelu Sir. Pandakin asustaa ystävineen PIKKU Akussa & Adassa ja on tanskalaisen nature ZOO merkin valmistama.

Myös maltillisia poseerauksia nähtiin näytöksessä...

 GUGGUU! Pojalla on päällään kotimaisen lastenvaatevalmistaja Gugguun asukokonaisuus josta ei tyyliä ja nerokkaita leikkauksia puutu. Mallistossa on otettu huomioon lasten toiveet, kuten kuvassa näkyvissä housuissa olevat isot taskut. Malli itse nimesi housut "Lego miehen housuiksi", koska taskuihin mahtuu isommatkin lego rakennelmat ja muut aarteet :). Äidillä jalassa raflaavat Kenkä Samulin saappaat, muuten asukokonaisuus Akusta ja Adasta. Näytöksen nuorimmalla hurmaavalla malli neidillä päällään PIECES merkin lastenvaatemallistoa PIKKU Akun & Adan puolelta!


Ihan ei toppahaalarissa tämän pienen neidin kuulunut "runwaylle" tulla, mutta kyllähän Ticketin tähtikuvioitu talvihaalari sen verran ihana hehkuvan violeteissa sävyissään on että sitä kelpaa esitellä..

Tämäkin äidin asukokonaisuus löytyy Akun & Adan verkkokaupasta, joten käykäähän kurkkaamassa mitä nettikaupan puolelta löytyykään! Nyt nettikaupassa myös PIKKU Akun & Adan lastenvaatteita esim. kuvassa näkyvät Ticketin haalari ja hattu!
 Tässä isä ja poika, kuin kaksi marjaa:)! Kummallakin samanlaiset Sweet Pantsit camo kuosilla. How SWEET is that!!


Tämä kuva todistaa että mummikin voi pukeutua nuorekkaasti ja näyttää Super hyvälle!!!

Vielä kunniakierros näytöksen lopuksi! Nyt on jo kiire hakemaan takahuoneesta tikkareita ja pillimehuja! Hyvinhän se meni:)!!!
Aina ei jaksa hymyillä, mallintyö on rankkaa hommaa.. mutta onneksi äitiä jaksaa hymyilyttää kun on Objectin biletys toppia ja "bling bling" housua jalassa :D !

Seuraavana päivänä startattiin vielä joulunodotus käyntiin Unnukan joulunavauksen merkeissä! Paikalla oli joulupukki muorinsa kanssa ja saivatpa lapset koristella pipareitakin muorin asiantuntevassa opissa! Lauluyhtye Laalellen loi jouluista tunnelmaa ja pikkuväkeä viihdytti Tea Hiillosteen "Mehudisco"!!!

Ja tästä esityksestähän ei siis vauhtia puuttunut! Ihanan pirteä Tea sai lapset mukaansa "Mehudisco" meininkeihin! Hyvin onnistunut viikonloppu siis!Mukavaa viikonloppua kaikille!!! Toivottelee Akun & Adan ja PIKKU Akun & Adan väki :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti