torstai 3. joulukuuta 2015

GUGGUU!!!!!!GUGGUU!!! Näin itsenäisyyspäivän alla on ilo esitellä kotimainen tuotemerkki! Tiesittekö että meiltä PIKKU Aku & Adasta löytyy tämän kerrassaan ihastuttavan merkin tuotteita! GUGGUUn tyyli on selkeää ja yksinkertaista, väritykseltään rohkeaa ja raikasta, höystettynä värikkäillä yksityiskohdilla.
GUGGUU on siis suomalainen uusi lastenvaatevalmistaja. Tällä merkillä yhdistyvät laatu, käytännöllisyys, käyttömukavuus, tyylikkyys sekä tietenkin lapsenmielisyys! GUGGUU tuo tullessaan perinteiseen lastenvaatemuotiin skandinaavista selkeyttä ja mielenkiintoisia leikkauksia. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki siis :) !!Tässä kuvaa myymälämme tämänhetkisestä GUGGUU valikoimasta! Hyvälle näyttää, vai mitä!?!  Mallinuken päällä olevaa haalaria löytyy niin mustana kuin burgundinpunaisenakin, kokolajitelmana 68-92cm. Housuissa ja huppareissa löytyy mustaa, burgundia ja vihreää. Housujen ja huppareiden kokolajitelma on 86-134cm. Unnukan kivijalkamyymälän lisäksi GUGGUUn tuotteethan löytyvät myös verkkokaupastamme osoitteesta http://akuada.fi/.


GUGGUU käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia materiaaleja ja vaatteiden valmistusmateriaaleina on käytetty ekopuuvillaa, puuvillaa ja puuvillasekoitetta. Kaikki tuotteet napista kankaaseen on myöskin tuotettu Euroopassa!


GUGGUUlla on Ökö-Tex 100 -standardin mukainen hyväksyntä, mikä tarkoittaa sitä että tuotteet eivät sisällä aineita, jotka voivat olla vaaraksi lapsen terveydelle.
GUGGUUlle on myönnetty myös GOTS -standardin mukainen hyväksyntä. Tämä taas tarkoittaa sitä että kankaat on valmistettu vähintään 95% egologisesta materiaalista ja tuotanto on toteutettu ympäristöä säästäen, sekä sosiaalista vastuuta kantaen.

Ja näin joulun alla GUGGUUn tuotteethan ovat myös varma valinta pukinkonttiin!!!
 
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille lukijoillemme toivottelee pienen ja ison AKU & ADAN väki :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti