torstai 14. huhtikuuta 2016

Aku & Adan 6 vee synttäritunnelmat!!!


Tänään muistelemme blogissa taannoista Aku & Adan synttäriviikkoa ja palaamme kuvien kera muotinäytöksen ja Kaisa Liski päivän tunnelmiin!

Aku & Ada on nyt siis valloittavassa esikoulu iässä! Kuin aito eskarilainen konsanaan Aku & Adakin on energinen, innokas ja eteenpäin pyrkivä, hetkessä elävä yritys:). Haluamme olla asiakaslähtöisiä ja juuri teidän palautteenne ja toiveenne on meille tärkeitä. Siksi haluammekin jo heti alkuun kiittää meille tärkeimpiä, eli asiakkaitamme! ILMAN TEITÄ EI OLISI MEITÄ!


Synttäreiden kunniaksi päätimme pitää pari viikkoa sitten asiakasillan ja muotinäytöksen. Tarjolla oli pientä purtavaa ja ilta oli oikein viihtyisä ja leppoisa lauluesityksineen ja muotinäytöksineen. Muotinäytökseen oman mausteensa toivat suloiset pienet ja vähän isommatkin lapsimallit, jotka esittelivät Aku & Adan uuden pikkusiskon, PIKKU Aku & Adan kevätmallistoa:) Kaikin puolin onnistunut ilta siis!Pitkän ja pimeän talven jälkeen ovat värit enemmän kuin tervetulleita! Uutena merkkinä meiltä löytyykin espanjan herkku Desigual, jonka upeassa mallistossa ei värejä eikä kuvioita ole todellakaan säästelty! Desigualin mekkovalikoimista löytyykin varmasti pirteitä vaihtoehtoja kevään juhliin. Desigualin vaatteissa tyyli, värikkyys ja räiskyvät kuviot kulkevat käsikädessä. Eli rohkeasti vaan iloittelemaan väreillä, värejä ei kevään korvilla voi koskaan olla liikaa :)
Toinen uusi tulokas, nuorekas Super Dry on rantautunut ryminällä Aku & Adan valikoimiin. Naisille merkiltä löytyy kerrassaan ihania mekkoja, takkeja, huppareita, toppeja, leggareita ja assaa, kuten laukkuja ja flipfloppeja. Tämänkin tulokkaan väriskaala on mainitsemisen arvoinen. On hehkuvaa oranssia, syvää sinistä, pirtsakkaa pinkkiä ja allekirjoittaneen lempiväriä viileää valkoista :D!


MIEHET HOI!!! Nyt tulee ilouutisia kaksilahkeisille, nimittäin olemme kasvattaneet Aku & Adan miestenvaatevalikoimaa kahdellakin uudella merkkillä! Toinen on edellä mainittu Super Dry, jonka freesi ja nuorekas miesten mallisto on vertaansa vailla! Mallisto pitää sisällään mm. t-paitoja, huppareita, takkeja, shortseja, flipfloppeja ja boxereita. Ja raikkaissa hehkuvissa väreissä, tietenkin!!!

Ja hei, eikä siinä vielä kaikki! Nyt hemmotellaan nimittäin miehiä oikein huolella, sillä toinen uutuusmerkki on Helsinkiläinen Punavuoren ylpeys MAKIA!!! Selkeää kursailematonta ja trendikästä designia, siinä kiteytettynä ihanan magea MAKIA:). Makian tuotteet löydät myös verkosta osoitteesta www.akuada.fi.PIKKU Aku & Adassa on myös jo kevät täydessä kukassaan! Kotimaisen GUGGUUN supersuositut tuotteet iloittelevat meillä keltaisen, vaaleanpunaisen ja persikan upeissa sävyissä. Samoin Kavatin 100% kierrätyskumista valmistetut ekologiset saappaat ovat kevään hittituote. Nämä ihanuudet viedään käsistä, joten kiirettä kannattaa pitää nyt,  kun vielä kokoja riittää :)!!
Entäpä yläkuvan Hawaji Sweet Pantsit.. apua.. Voisiko ihanampia collareita enää ollakkaan! Lasten tuotteethan löydät myös kätevästi verkkokaupastamme, www.akuada.fi!


Tadaa, kukas se siinä!?! No kiinteistö kuningatar Kaisa Liskihän se paiskimassa hommia missäs muualla kun Aku & Adassa. Ihanan energinen Kaisa on ollut asiakkaamme jo vuosia, ja trendikäs mimmi kun on, niin halusimme Kaisan jakamaan omia kevään muotivinkkejään asiakkaillemme synttäri lauantain kunniaksi!

 

Kiitokset siis myös Kaisalle virtaa antavasta, ilon ja naurun täyteisestä päivästä! Jälleen kerran tuli todistettua että muoti vaan yksinkertaisesti on mieltä piristävä ja ehdottoman hauska asia :D!!!


Tämä blogi ja nämä synttärit olivat tällä kertaa tässä. Toivottavasti saamme palvella teitä ihanat, upeat asiakkaamme vielä monta monituista antoisaa vuotta jatkossakin!!! Aurinkoista kevättä!!
Toivottelevat Ulla - Riikka - Teresa - Mirka - Wilma
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti