perjantai 27. toukokuuta 2016

Aku & Adan pukeutumisvinkkejä kesän juhliin!
Kesä tekee tuloaan ja kesän myötä starttaa kuumin juhlasesonki! Ja kun juhlat lähestyvät on Aku & Ada "the place to be". Meiltä löytyy juhlavaatetta jokaiselle vartalolle ja moneen eri makuun! Kesän juhlamuodissa mustavalkoisuus on isossa osassa, mutta mustan ja valkoisen rinnalla komeilevat myös upeat värit ja näyttävät printtikuviot!

JOSEPH RIBKOFF


Joseph Ribkoff, juhlamallistomme johtotähti, on kansainvälistä tunnustusta saanut, maailmanlaajuinen brändi! Tuotemerkki on ainutlaatuinen ja tyylikäs, ja sen mallit heijastelevat kansainvälisiä muotivirtauksia ja kuluttajien mieltymyksiä. Ehdoton valinta jos haluat valita juhliin mekon joka muistetaan!


Kuten kuvissa näkyy, erilaiset ponchot, huivit ja kimono tyyliset ratkaisut ovat tänä kesänä muodikas valinta mekon päälle ja hartioille heitettäväksi! Helppoa ja ah niin trendikästä :) !!


VILA JA SUPERDRY

Maximekot ovat tänäkin keväänä mukana juhlamuodissa. Esimerkiksi Vilan mallistosta löydät tämän kerrassaan upean persikkaisen maximekon! Takuuvarma katseenvangitsija tämä kaunokainen!


Jos kuitenkaan maximekko ei ole sinun juttusi, löytyy Vilalta myös astetta lyhempää vaihtoehtoa! Muutenkin autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri sinun tyylillesi ja vartalotyypillesi sopivan juhla-asun!!


Superdryn mallistosta löytyvät nuorekkaat ja rennot juhla-asut vaikkapa kesän rippijuhlaan. Rippimekon ei tarvitse olla niin  muodollinen ja sitä nuori voi käyttää muutenkin kesän riennoissa, esimerkiksi yhdistettynä rennosti tennareihin :).
KENGÄT JA ASUSTEET

Tänä kesänä meiltä löytyy myös ennätyksellinen määrä kenkiä! Nudelta löytyvät nämä ihanuudet kesän juhliin...


... ja settiin sopiva käsilaukku.. wautsiwau!!!
Eikä suinkaan pidä unohtaa koruja, joilla kruunaat juhla lookin. Laadukkaat Edblad korut ovat ruotsalaista designia. Korujen materiaali on laadukasta kirurgin terästä, eivätkä ne kulu, muuta väriään tai allergisoi.

Edblad -sarjan koruista löytyvät korvakorut, sormukset, rannekorut sekä kaulakorut. Väreinä teräs ja ruusukulta.

Jotta kokonaisuus olisi täydellinen on Lexington lanseerannut kesäksi pirteän kesätuoksun, Casual Luxury Endless Summer -eu de toiletten! Tuoksu on lämmin, hieman kukkainen, mutta silti raikas! Siinä piste iin päälle!Siinäpä pieni pinta raapaisu Aku & Adan kesän juhlamuotiin. Valitettavasti blogiin ei mahdu kaikki ihanuudet mitä haluaisi esitellä, mutta myymälästämme löydät kaikki kesän herkut ja ihanuudet! Osa tuotteista löytyy myös verkkokaupasta www.akuada.fi, joka palvelee 24/7!


Aurinkoista kesän alkua toivottelevat Ulla, Riikka, Mirka ja Teresa :)
Nähdään Unnukassa!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti