perjantai 13. toukokuuta 2016

KESÄN KUUMA KENKÄMUOTI BY AKU & ADA!
Aku & Adan keväässä / kesässä nähdään nyt kenkiä enemmän kuin koskaan! Kengät ovat trendikkäitä ja laadukkaita, unohtamatta sitä tärkeintä, nimittäin ergonomiaa! Merkeissä seikkailee tuttuja tapauksia aiemmilta vuosilta, sekä myös aivan uusia tuttavuuksiakin. Ja nyt kannattaa ottaa mies ja lapsetkin ostoksille matkaan, koska kenkävalikoimista löytyy malleja niin lapsille kuin miehillekin!!


OTZ SHOES Otz shoes, kerrassaan ihana tulokas suoraan Malibu Beachiltä! Tämä on espadrillo josta itse suorastaan hullaannuimme :) Kyseinen kenkä on saanut innoituksensa 5000 vuotta sitten eläneen jäämies Ötzin kengistä. Jalkineet ovat sittemmin tuunattu vain vastaamaan tämän päivän jalkinetrendejä.
Otz espadrillojen mukavuuden salaisuus on sen Corkcushion pohjallisessa. Se on anatomisesti muotoiltu ja myötäilee jalan luonnollista muotoa. Pohjallinen on valmistettu polyuretaanikomposiitista, jonka seassa on korkinpalasia, tämä mahdollistaa pitkäkestoisen vaimennuksen muistilla. Pohjallinen on myös päällystetty korkkisuikaleella, jotta kenkään saa luonnollisen tuntuman paljaassa jalassa. Korkkipohjallisella on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, sen antimikrobiset ominaisuudet estävät bakteerien kasvun ja pohjallinen säilyy tuoksuttomana! Päällyskangas on napakkaa ja laadukasta pellavaa ja värivalikoimissa meillä kokonaiset 6 väriä! Aivan mieletön kenkä tämä!


INUOVO Kylläpä varpaita naurattaa kun kengiksi kesäpäivänä valikoituu Inuovon mageat ja miellyttävät sandaalit :)! Tällä yrityksellä on yli 100 vuoden kokemus kenkien suunnittelusta ja sen kyllä huomaa! Kengät valmistetaan käsityönä aidosta ja pehmeästä nahkasta. Mallit ovat mielikuvituksellisia ja hyvin istuvia.


SUPERGAMutta mikä kenkä on kesän ehdoton kestosuosikki ja "must have" tuote?!?! No tennarit tietenkin!! Tennarit on helppo yhdistää asuun kuin asuun, joten voisiko helpompaa kesäkenkää enää ollakaan. Näillä kengillä käydään kesän festarit, sukujuhlat, juhannusriennot ja onpa tennareissa menty jopa vihillekin!:)


Supergan tennareissa päällyskangas on puuvillaa ja pohja raakakumia. Valittavissa on matalaa pohjaa, paksua pohjaa tai vaikkapa naruin koristeltua pohjaa. Kesän värit tennareissa ovat nyt valkoinen ja sininen. Sinisessä tennarissa kokoja riittää aina siroon nelivitoseen asti, joten miehet hoi, tässä on erinomainen veneilykenkä, vaalea pohja ei jätä jälkiä valkoisimpaankaan jahtiin ja raakakumi pitää märälläkin alustalla!MAKIA
Kuten jo aiemmin mainitsinkin, miehiä ei ole unohdettu tänä keväänä. Miehille löytyy SuperDry varvassandaalia, Supergan tennaria ja myös tämä Helsinkiläisen Makian tyylikäs nahkakenkä. Tällä kengällä kelpaa mennä minne vaan!


NUDE of Scandinavia


Nudelta löytyvät kesäkengät vaativimpaankin makuun. Nämä nahkaiset ihanuudet suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan Italiassa. Näiden kesäuutuuksien lisäksi löydät meiltä myös Nuden tennarimalleja, sekä kenkiin sopivia laukkuja!LASTEN KENGÄT


TOMS 

Lapsille kengät kesäiseen viipotteluun löytyvät ehdottomasti Tomsin valikoimasta. Varsinainen hellekenkä on Tomsin kumisekoitekenkä, joka on höyhenen kevyt, eikä ime vettä itseensä. Vaihtoehtona löytyy myös pehmeä kangasversio tarrakiinnityksellä. Toms harrastaa myös hyväntekeväisyyttä ja jokaista ostamaasi kenkäparia vastaan, Toms luovuttaa kenkäparin hyväntekeväisyyteen!

KAVAT
Marjaretkelle tai sadepäivän varalle kannattaa hankkia myös hyvät kumpparit. PVC vapaasta kierrätyskumista valmistetut kumisaappaat ovat 100% vedenpitävät ja kestävät, soveltuvat siis täydellisesti myös "hevijuusereille":)LITTLE PIECES


IIIIIK mitkä prinsessa sandaalit! Tarvitseeko sanoa enempää :)!!??


Siinäpä katsaus kesän kenkäkattaukseen. Kaikki kengät eivät suinkaan päässeet esille tähän blogiin ja täydet mallistot löytyvätkin vain kivijalkamyymälästämme. Paljon kenkiä löytyy myös verkkokaupastamme www.akuada.fi


Aurinkoista kesän alkua toivottelevat Ulla, Riikka, Mirka ja Teresa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti