lauantai 29. lokakuuta 2016

Muoti-ilta 6.10.2016

Muoti-illastamme on jo hetki vierähtänyt, mutta on aina ihana palata näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Kaksi kertaa vuodessa Aku & Adan ja PIKKU Aku & Adan Klubilaisille järjestettävät Muoti-illat ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi ja odotetuiksi tapahtumiksi talossamme! Tälläkin kertaa iltaan osallistui satakunta muodista kiinnostunutta, pääasiassa naispuolista, Klubilaistamme aveceineen! Tämähän tarkoittaa sitä, että Unnukka ja myymälämme ovat hyvinkin ruuhkaisia illan ajan! ☺️

Tapahtuman aluksi tarjosimme vieraillemme hieman pientä suolaista ja imelää purtavaa, sekä kuohuvaa! Tarjoilusta vastasi Ravintola Unnukanranta! Illoissamme monelle jo tutuksi tullut Lauluyhtye Laalellen esitti muutaman kauniin kipaleen ennen illan kohokohtaa! Odotetuin ohjelmanumero on siis muotinäytöksemme, johon paneudumme seuraavaksi hieman tarkemmin! Näytöksessä olivat tällä erää mukana: Aku & Ada, PIKKU Aku & Ada ja paikallinen kenkäkauppa Kenkä Samuli. 

Muistutuksena tähän väliin, että valikoimistammehan löytyy tuotteita vauvasta vaariin! PIKKU Aku & Adan puolella koot ovat 50cm - 176cm! Ja aikuisten puolella, eli Aku & Adassa löytyy mallistoja sekä naisille että miehille! Yksityisinä kauppiaina olemme saaneet vapaat kädet koota merkkivalikoimamme siten, että pystymme palvelemaan sekä nuorempaa että aikuisempaa kuluttajaa! Valikoimamme elää koko ajan, pyrimme reagoimaan ajan henkeen ja varsinkin tarpeeseen hyvinkin nopeasti!

Mutta nyt muotinäytökseen pariin! Koska kuvia on paljon ja vaatekertoja sitä myöten USEITA - en kaikkea rupea sanoiksi pukemaan! Annetaan kuvien kertoa enemmän kuin tuhat sanaa... Malleina näytöksissämme on omaa henkilökuntaa sekä asiakkaitamme! HUIPPUMALLEJA SIIS!!!
 
Ensimmäisenä esittelyssä "vauhtikaksikkomme" - aina niin iloiset ja ihastuttavat Helmi ja Kirsi. Helmin kengät (vasen kuva) ovat Kenkä Samulista, muuten kaikki asukokonaisuudet löytyvät omista valikoimistamme! Helmin vaatteet Tumble 'n Dry ja Garcia Jeans. Kirsillä yllään: Mac jeans, Beaumont (takit), Ajlajk ja Joseph Ribkoff.

"Miehiä unohtamatta" - kuten sanontamme kuuluu! Iskä ja poika: Jooseppi ja Jesperi! Miesten valikoimissamme edustettuna merkit: Makia, Super Dry, Guide London, Mac, Björn Borg ja Dr.Martens. Miesten valikoimamme sisältävät pääasiassa rentoa sisäpukeutumista, mutta myös takkeja, asessoreja sekä aina muutama kenkämallikin löytyy!

Voi mikä klassinen kaunotar tämä seuraava mallimme! Vaativaan, aikuiseen ja ennen kaikkea tyylikkkääseen makuun kasasimme Irman näytösvaatteet Taifunin, Bohémen, Joseph Ribkoffin ja Mos Moshin valikoimista!

Aina kun näytöksessä on mukana lapsia, voi mitä tahansa tapahtua... tässä tapauksessa vaikka pikku break dance-esitys by mallipoikamme Marlo!!! Harmi ettei kuvia tapauksesta keretty nappasta... käsipielessä isosisko Wilma! Hänen vaatekoko on jo sellainen, että saimme näytökseen setit sekä lasten, että aikuisten valikoimista! Vasemmalla kuvassa molempien vaatteet PIKKU Aku & Adan puolelta by Gugguu, Kavat, Sweet Pants ja Tumble 'n Dry. Oikella kuvassa Aku & Adan valikoimaa, josta mekko: Super Dry, bomber: Vila ja kengät: Dr.Martens.

Tämän rouvan tyylitaju on pettämätön! Anne on huikea, rohkea, aikuinen mallimme, jolle paitsi asukokonaisuuksien tyyli, mutta myös mukavuus ovat avainasemassa! Nämä näyttävät setit löytyvät merkeiltämme: Bohéme Urban, Taifun ja Masai. Camelin värinen hattu on asessorimallisto Black Colorin - löytyy myymälästä myös mustana! Tämän syksyn ehdoton asessoriostos!

Äiti ja tytär - Johanna ja Edla <3 Vasemmalla olevassa kuvassa molemmat kengäparit ovat Kenkä Samulista - muuten asukokonasuudet omaa valikoimaamme! Edla puettuna Tumble 'n Dryn ja Gugguun vaatteisiin. Johannalta löytyy tuotteita merkeiltä: Mac, Yaya, Nu Denmark, Vila, Soyaconcept, Beck Söndergaard ja Lexington. Huomio - Aina ei tarvitse olla ns. merkkiuskollinen. Mix & match:llä eri merkkejä keskenään saadaan hyvinkin näyttäviä ja monivivahteisia asukokonaisuuksia! Vain mielikuvitus on rajana =)

Meidän oma tyylitaiturimme Teresa on monelle tuttu kasvo myös työntouhusta myymälästämme! Aina niin tyylikäs ja viimeisten trendien päälle ymmärtävä tiimiläisemme on loistava niin työssään myymälässä, kuin mallina catwalkillammekin! Tässä esittelyssä asukokonaisuuksia merkeiltä: Delicatelove, Vila, Taifun, Lexington, Mos Mosh.

Pienin malleistamme Alisa ja äiti Sanna <3 Tällä pikkuneitillä yllään kotimaisen Gugguun ihana jumpsuit kera Small Rags sarjan pipon ja alla lempeän pörröinen Tumble 'n Dryn neulemekko, kera saman merkin superjoustavien farkkujen. Kengät neitin omasta kaapista... Kaunis äiti Sanna on ihanan helppo puettava, ei sovituksia kaipaa, kun kaikki vaatteet istuvat päälle kuin hansikas =) Asut by: Sweetpants, Lexington, Vila, Dr.Martens maiharit, Super Dry, Please jeans, Object, Soyaconcept ja hattu Black Color.

Tämän postauksen kruunaa yrityksemme sydän Ulla, kera lapsenlapsi Jesperin (joka on aika mahdoton kuvattava =)) Nämä nuorekkaan, tyylikkään ja rohkean pukeutujan asukokonaisuudet ovat  by: Taifun, Dr. martens (maiharit), Beaumont (takit) ja Joseph Ribkoff. Jesperin vaatteet Tumble 'n Dry, Ticket to Heaven (takki), pipo Gugguu ja kengät Toms.  

Tällaisia ihanuuksia löytyy valikoimistamme tänä syksynä!!! Ja tietysti paljon muuta, mitä on jo kerennyt myymälään saapumaan tällä välin... niitä voit tutkailla odotellessasi myymälään pääsyä --> http://akuada.fi/uutuudet/  JA jos Sinua kävi mietityttämään, mikä tämä tällaisiin tapahtumiin oikeuttava Klubilaisuus tarkoittaa, niin tästä linkistä saat siihen vastauksen: http://akuada.fi/klubi

Ihanaa talven odotusta kaikille! Palataan pian asiaan.... =)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti