perjantai 4. marraskuuta 2016

Aku & Adan juhlamuoti ✨


Unnukassa hemmoteltiin Naisia ti 1.11.2016! Parituntisen ajan oli Unnukan myymälöissä herkullisia tarjouksia, hovi-lauluyhtyeemme Laalellen esiintyi tunnelmallisten kipaileiden kera, minimanikyyri teki jonoa eteiseen ja ns. ulkopuolisia yrittäjiäkin oli mukana hemmottelussa: Perfect Home-kodinsisustus, PXC-alusasut ja korumuotoilija Kirsi Manninen esittelivät tuotteitaan!

 

Meidän ohjelmassamme tässä naisten-illassa oli juhlamuotinäytös! Näin juhlakauden kynnyksellä onkin hyvä tarkastaa kauden juhlapukeutumisen trendit! Mitään dramaattista muutosta ei edellisvuosiin ole tapahtunut, varsinkaan värimaailmassa! Eli hyviä uutisia mustan ystäville... Musta on edelleen MUST! "I'll stop wearing black when they invent a darker colour." Tällä ajatuksella mennään ☺️ 
Toki pikkujoulukautena on sallittua ja jopa suotavaa pukeutua mm. punaiseen. Tämä Teresan yllä oleva ällistyttävän kaunis punainen mekko on Joseph Ribkoffin mallistosta. Vahvana trendinä jatkaa myös pitsit. Sitä voi käyttää niin kokoasuissa kuin esim. topeissa tai jakuissa osana muuta asua. Tämä kuvan dramaattisen upea pitsimekko on Chiara Forthi mallistoa - hinta vain 49,95€ - löytyy myös verkkokaupastamme: http://akuada.fi/mekot/gianna-mini-dress-p-3811.html 


Jakkupuvut ovat jälleen super-POP! Alla kuvassa vasemmalla oleva Mos Moshin jakkupuku on väriltään tummansininen, missä on harmaa ruutukuvio! Aivan tykkihyvä vaihtoehto trendikkäälle juhlijalle! Sininen väri tekee vahvaa tuloaan niin arki-, työ- kuin juhlapukeutumiseenkin! Jakku löytyy tarkempaa tutustumista varten tästä: http://akuada.fi/uutuudet/kane-check-blazer-p-3890.html ja saman sarjan housut: http://akuada.fi/uutuudet/cannes-check-pant-p-3891.html. Alla kuvassa oikealla oleva ihastuttava mekko on Second Female mallistosta. Hyvin monikäyttöinen asu eri juhliin/tilanteisiin. Voit pukea sen sukkahousujen kera mekoksi, tai kapeitten housujen kanssa tunikaksi. Sen kun vaan säätää helman mittaa sopivaksi vyötäröllä olevan kuminauhaan turvin. Pääset tutustumaan tuotteseen lähemmin tästä: http://akuada.fi/mekot/carmel-dress-p-3192.html


Rennompiin juhliin on loistava valinta tämä alla vasemmalla Johannan päällä oleva Objectin  trikoomekko! Tyylin kruunaa tämän kauden trendikäs yksityiskohta: poolokaulus. Kurkkaa tuotetta tästä: http://akuada.fi/mekot/objjira-ls-sweat-knee-dress-p-3800.html
Pikkujoulukautena saa ja pitää KIMALTAA! Tästä alla oikealla olevasta Mos Moshin GOLD-paljettipaidasta saat menevän setin kauden juhliin! Alaosassa Mos Moshin Thruman pant ja paidan päällä NU Denmarkin hauska liivi. 


Nämä NU Denmark malliston paljetein koristellut asut ovat täydellinen valinta tähän juhlakauteen!


Seuraavaksi esitellään kaksi vaihtoehtoa tyylitellä alla oleva setti! Jalassa ohuet ja kauniisti laskeutuvat Ajlajkin leveälahkeiset housut! Ovat muuten huippumukavat yllä, koska vyötäröllä on kuminauha! Paljettitoppi löytyy NU Denmarkin mallistosta. Asun voi viimeistellä esim. tällä Joseph Ribkoffin kauniilla poncholla, missä on paljettikoristus alareunassa. Toinen vaihtoehto on pukea päälle kauden trendituote eli bomber. Kuvassa Chiara Forthin Photo Ready bomber - 29,95€.


Kuvat ovat hieman tummia, joten värit eivät kunnolla erotu... Mutta tämä alla vasemmalla Kirsin yllä oleva upea luomus on tummansininen Joseph Ribkoffin juhlamekko! Ribkoff on tunnettu upeista laaduistaan ja varsinkin täydellisesti istuvista malleistaan! Tämä on jälleen yksi "masterpiece" heidän mallistostaan. Alla joustava ja istuva kotelomekko ja päällä kauniisti laskeutuva sifonkiosa, joka suojaa samalla käsivarret! Tähän mekkoon ei tarvitse tuskailla "mitä laittaa päälle"! 
Alla oikealla nähdään jälleen leveää lahjetta yhdistettynä istuvampaan yläosaan! Ja pikkujouluihin sitä kimallusta! Paita Mos Moshin 
Corvey tee - 69€. Jakku joustavaa ja varmaa Joseph Ribkoffin mallistoa. Lahkeiden leveyksistä sen verran, että tänä kautena kaikki on sallittua! Leveät lahkeet ovat kovin trendikkäitä, kuten myös kapeat ja jopa bootcut-malliset! Valinta on sinun, kunhan muistat mikä sopii parhaiten asukokonaisuuteen! 


Pitkän ja hoikan mallimme Annen asut on puettu kaikki sopimaan samojen kapeiden housujen kanssa! Vain yläosaa muuttamalla ollaan saatu neljä täysin erityylistä juhlasettiä! Alla vasemmalla oleva tyylikäs asu on koottu Taifunin kerman värisestä sifonkipaidasta - huomioi trendikäs löysä poolokaulus! Päällä oleva pitsijakkunen ja kaulakoru ovat Masain. Samat housut sopivat myös loistavasti tähän Masain raidallisen viskoositunikaan! Lyhyemmän käyttäjän päällä tunika menee myös mainiosti mekkona mustien sukkahousujen kera! 


Joseph Ribkoffilta löytyy myös muitakin huikeita tuotteita kuin mekkoja. Tässä esittäytyy harmaa kimaltava juhlapaitis, jossa on jälleen ajateltu muotoilu loppuun asti. Istuva tuubiosa, jossa päällä löysempi, mutta kauniisti laskeutuva päälikerros. Musta pidempi Jersey-jakku myös Joseph Ribkoffin mallistosta! 


Tässä ihanaiset mallimme vielä yhteiskuvassa näytöksen humussa! Eikös näytäkkin hyvälle ☺️
Huom! Kaikki näytöksen kengät by Kenkä Samuli!

 

Suosittelemme kaikkia laadukkaista ja persoonallisista koruista kiinnostuneita käymään tutustumassa tämän 
Little Big Womanin tuotteisiin! Ihan tehopakkaus Kirsi Manninen on korumuotoilija Suomen Otavasta, mikä onkin toiminut inspiraation lähteenä monissa hänen tuotteissaan! Little Big Womanin sivuille tästä!


Rentouttavaa viikonvaihdetta kaikille! Me palvelemme Pyhäinpäivänä la 5.11.2016 klo 12-16! Tervetuloa Unnukkaan!
Voit myös tutustua valikoimiimme verkkokaupan puolella www.akuada.fi ❤️ Huom! Täydelliset valikoimat vain kivijalkamyymälässä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti