torstai 6. huhtikuuta 2017

Aku & Ada 7 v - Muoti-ilta 30.3.2017!

Aku & Ada 7v - Muoti-ilta 30.3.2017!

Siitä on jo 7 vuotta, kun Ullan kanssa toteutimme yhteisen unelmamme ja Aku & Adan uusi aikakausi alkoi! Aika on mennyt ihan pelottavan nopeasti :) Vuosiin on mahtunut tietenkin paljon työtä ja ihania hetkiä upeiden asiakkaittemme kanssa. Muutto Unnukkaan 4 vuotta sitten antoi bisneksellemme ja meille itsellemme uutta puhtia! Samaan aikaan avasimme myös
verkkokauppamme, jota parhaillaan kehitetään mobiilioptimoiduksi ja näin ollen käyttäjäystävällisemmäksi! Mainittakoon, että aiemmasta tiedosta poiketen projekti on meistä riippumattomista syistä myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. MUTTA - seitsemään vuoteen on mahtunut myös kaksi ihanaa lasta perheeseemme, joten ei elämä ihan pelkkää työntekoa ole ollut <3

Järjestämme pari kertaa vuodessa Klubilaisille Muoti-illan. Tämän kevään Muoti-iltaa vietettiin viime torstaina 30.3! Illat ovat ihania piristysruiskeita niin meidän henkilökunnallemme, kuin asiakkaillemmekin. Illan aloitti jo tapahtumissamme tutuksi tullut Lauluyhtye Laalellen :)

Illan kohokohta on aina muotinäytös. Tässä tuleekin roppakaupalla kuvasatoa näytöksestä. Näytöksen vaatteet ovat kaikki Aku & Adan tuotteita, lastenvaatteet PIKKU Aku & Adasta. Osa kengistä ja laukuista Kenkä Samulista ja aurinko- ja silmälasit Silmälasi Pisteestä Leppävirralta. Ensimmäinen kierros näytöksessä oli casual/arkivaatekierros. Enjoy :)


Toisella kierroksella esiteltiin työ- ja "meno"vermeitä.Kolmannella kierroksella esiteltiin juhlapukeutumista.
Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - näyttää HYVÄLTÄ - eikös juu :) Meillähän on täydelliset valikoimat vain kivijalkamyymälässämme Unnukassa, mutta verkkokaupastamme www.akuada.fi löytyy myös kattava valikoima tuotteitamme! Jos joku tuote tai asia jäi mieltäsi kutkuttamaan, ota toki rohkeasti yhteyttä info@akuada.fi tai soita myymälään 040-0609504!

Ihanaa kevään aikaa kaikille!

Terkuin Riikka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti