keskiviikko 16. toukokuuta 2018

UUDISTUNEET VERKKOSIVUT OVAT NYT AUKI + ALEKOODI!

Ihanan aurinkoista torstai päivää just Sulle!

En voisi olla huojentuneempi enkä onnellisempi... yli puolentoistavuoden säätö ja vääntö ja kääntö on saatu päätökseen ja uudistuneet verkkosivumme on nyt AUKI! Osoite on vanha tuttu www.akuada.fi!

Osoite on tosiaan vanha tuttu, mutta sisältö, ulkonäkö ja toimivuus ovat uutta ja ihmeellistä! Nyt sivut toimivat laittella kun laitteella yhtä hienosti ja ostoksia tehdään meillä Klarnan Checkout palvelun kautta. Nopeaa ja näppärää! Eli tätä päivää 😊

Uudistus lähti jo alulle vuoden 2016 lopulla. Matkaan tuli "hieman" mutkia, kun mikään ei toimi niinkuin junan vessa näköjään tässä tekniikan ihmeellisessä maailmassa. Uudistus vaati jopa kokonaan uuden kassajärjestelmän vaihdon myymälään, joten huisketta on meillä riittänyt näitten uudistusten myötä. Uuden oppimista =) Kiitos kuitenkin verkkosivuston toteuttavalle yritykselle Gambitille Vaasaan ja meidän ihanalle yhteyshenkilölle Marille kaikesta avusta ja myöskin teidän jaksamisesta tämän projektin kanssa! Nyt ne on valmiit!!! 

Käykäähän ystävät hyvät tutustumassa 💛 Saatte nyt -15% alennuksen koodilla:TUTUSTUMISALE aina su 27.5 saakka verkkokauppaostoista!

Terkuin,

RiikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti