keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Muodikkaita lahjavinkkejä osa 1!

Joulun aikaa... Joulun taikaa! 

Me ollaan täällä myymälässä ihan super-innoissamme tulevasta Joulusta! 
Ei kannata masennella vallitsevasta säästä! Kyllä se talvi sieltä tulee, niinkuin joka vuosi on tullut.... Ennemmin tai myöhemmin ☺️
Myymälä on täynnä mahtavia lahjaideoita, joita haluamme nyt teille esitellä! Toivottavasti pidätte näkemästänne!
Tässä kuvakooste tämän postauksen sisällöstä! VOI ETTÄ MITÄ IHANUUKSIA!

 
Aluksi esittelyssä Nude on Scandinavian uutuuskengät! Saapuivat eilen myymälään ja olemme kerenneet jo laittaa ne myös 
verkkokauppaankin! Malli on Nuden supesuosittu Hilda, joka on tuunattu mainioksi talviversioksi! Kenkä on aitoa pehmeää nahkaa ja sisällä oleva aito lammasvuori pitää varpaat lämpimänä kovemmallakin pakkasella. Kengässä on tukeva ja näyttävä kumipohja. Testasin omaan jalkaan tuotetta - ja voi että miten ihanan pehmeä tuntu kengässä olikaan! Itselle selkävaivaisena tuo Hilda-malli on ollut loistava valinta jo lestinsä, mutta ennen kaikkea tuon pohjansa ansiosta! Tyylikäs, sekä hyvä jalassa - TÄYDELLISTÄ! Hinta 229€.

 

Jatketaan esittelyä varpaista päätä kohden. Mos Moshilta on ihan huippuja farkkuja nyt valikoimissamme! Kuva ei valaise ehkä tuotetta niin hyvin kuin sen livenä näkisi ja kokisi, mutta yritetään parhaamme mukaan sitä verbaalisesti kuvailla! Mos Mosh on tullut tunnetuksi housuistaan, nykypäivänä tosin mallistoissa on mukana paljon yläosiakin - niistä lisää tässä postauksessa tuonnempana! Istuvuudet ja yksityiskohdat on hiottu huolella aikuiseenkin makuun ja vartaloon sopiviksi. Ei siis missään nimessä mikään teinimallisto 😀 Tämä kuvan 
Thruman pant on biker-henkinen farkku. Se on ohutta ja joustavaa materiaalia - 98% puuvilla ja 2% elastaani. Sivuilla on tikkauksin tehdyt yksityiskohdat ja polven yläpuolella on poikkileikkaus. Oikealla edessä vetoketjullinen kolikkotasku ja oikealla takapuolella samoin. Tähän malliin on upotettu sopivasti pieniä yksityiskohtia, jolloin se tekee tuotteesta monikäyttöisen, kun ei ole liikaa härpäkkeitä! Hinta 139€. 


Edellä mainittuihin farkkuihin täydellisiä yläosia löytyy Mos Moshin omasta mallistosta. Näin pikkujoulujen ja joulun aikaan yhdistämme niihin kimalletta ja paljettia! Mos Moshin uusin tulokas on tämä pussattava Kiss tee! Paljetein tehdyt pusuhuulet antavat sopivasti kimallusta kauden menoihin! Väreinä tuotteesta löytyy tummansininen sinisin huulin ja musta mustin huulin! Materiaali tuotteessa yleellisesti 100% pellavaa! Paras ja nopein hoitokeino materiaalille on tuuletus, näin ei tarvitse huolehtia paljettien pysyvyydestä. Mutta jos isoja sattumia paidalle osuu: laita tuote nurinpäin pesupussissa koneeseen käsinpesuohjelmalle tai pese se käsin. Hinta 69€.

 


Hopeankimallusta!!! Tämä Mos Moshin Corvey tee on joustavuutensa ansiosta miellyttävä päällä. Ei mikään pistelevä eikä kova peltipaita! Materiaali: 69% viskoosi, 15% polyesteri ja 16% nylon. Sopii käytettäväksi yksinään tai vaikkapa jakun tai neuleen alla säihkettä antamaan.   
Ulla puki paidan viime lauantaina korkeavyötäröisen juhlahousun kera Yrittäjien Maakuntajuhliin ja lopputulos oli näyttävä! Hinta 69€.

 
 

GOLD! Kullan ystäville tarjolla Mos Moshilta Jade tee. Tämä supermagea paljettipaita on myös tarpeeksi näyttävä käytettäväksi yksinään. Tai sen voi pukea vaikka jakun tai liivin kera, kuten Johannalla alla olevassa kuvassa! Paljettien pesussa sama ohje kuin yllä pusupaidassa, joko tuuletus ensihätään tai käsinpesuohjelmalla koneessa pesupussissa nurinpäin käännettynä. Pehmeä ja joustava materiaali: 59% lyocel, 29% puuvilla ja 12% elastaani. Hinta 79€. Vink! Jos kulta ei miellytä, paljetit voi kääntää toiseen suuntaan, jolloin ne muuttuu hopeanväriseksi!

 

Haluamme esitellä myös tämän monikäyttöisen Pieces malliston neuletopin - Roll neck long knit topin! Poolokaulukset on nyt se juttu tänä talvena! Tämän ihanuuden voi pukea toppina menoloihin tai ns. tunikana pitkähihaisen paidan päälle arkeen. Toki käy jakun alustoppina myöskin vilukissoille, vaikka onkin aika paksuhko! Materiaali 50% puuvilla ja 50% akryyli. Värit: vaalea beige ja harmaa. Hinta 39,95€. 

 

Sitten vähän tuunataan asuja koruilla! Meillä on myynnissä monelta eri merkiltä, eri hintaluokissa olevia asusteita. Sopivasti kuitenkin kimallusta saadaan näillä kauniilla Soyaconceptin edukkailla kaula-ja rannekoruilla. Kaulakoru Papatya 2 on pitkänmallinen kimaltava helmikoru, jonka päässä on trendikäs tupsu - hinta 12,99€. Rannekoru Papatya 1 on myös helmikoru, jossa roikkuu tupsu - hinta 9,99€. Rannekoru on tehty kuminauhaan, niin se on helppo pukea. Molemmista tuotteesta saatavilla kaksi väriä: musta ja harmaan hopea. 

  
 
Laukut ovat tie naisen sydämeen?!? Valikoimissamme on yleisesti ottaen helppoja ja käytännöllisiä laukkuja. Tämä juhlaan ja arkeen soveltuva pikkuveska, on Tanskalaisen Depeche malliston nahkainen Golden deluxe small bag. Tämä on oikea tilaihme! Yhden vetoketjun takaa avautuu kolme eri lokeroa. Ensimmäisessä lokerossa on kaksi tilanjakajaa, keskimmäisessä lokerossa on oma erillinen vetoketju ja kolmannessa lokerossa on kukkaromainen tilanjakaja korteille ja seteleille. Laukun mukana tulee sekä pitkä säädettävä kantohihna, että rannehihna. Eli näin ollen laukkua voi käyttää kolmella eri tapaa! Hinta 89€. Ehdoton MUST HAVE-tuote! It is SO practical! 
 

Kruunataan setti vielä kauden tärkeällä trendituotteella, eli lierisellä huopahatulla! Näitä hattuja näkee nyt paljon lehtien ja blogien palstoilla. Ja mikä mukavaa, myös paljon katukuvassakin! Jotkut trendien harjalla pyörivät aihiot eivät aina katukuvassa näy, varsinkaan näillä meidän leveysasteilla. Mutta tämä tuote on huippu, joten rohkeasti vain käyttämään! Malleja on ollut hatuista monia meille tarjolla, mutta löysimme tästä tanskalaisesta Black Colourin Retro hat:stä täydellisen istuvuuden ja ulkonäön. Värejä on hattuun musta ja camel. Hinta 41,95€. 

 

 

Tässä ensimmäinen osa muodikkaita lahjavinkkejämme! Toivottavasti inspiroiduit... Palataan pian aiheeseen!

Ja tervetuloa Unnukan Joulunavaukseen la 26.11 klo 11-15! 

Aku & Adassa viikonlopun tarjous pe 25.11 - su 27.11 KAIKKI NORMAALIHINTAISET TUOTTEET -20% ja POISTONURKKAUKSESSA KAIKKI -70%! PIKKU Aku & Adassa OTA 2 - MAKSA 1! Koskee kokoja 116-176cm merkeiltä Gugguu, Tumble 'n Dry ja Garcia! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin! Tarjoukset voimassa vain kivijalkamyymälöissämme!

Kiss Kiss 💋




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti