torstai 1. joulukuuta 2016

Muodikkaita lahjavinkkejä osa 2!

Jihuuuu - se on joulukuuuu! Ja tulihan sitä lunta ☺️ Nyt ollaan vielä enemmän Joulufiiliksissä kuin viime viikolla!!! 
Tällä kertaa paneudumme The Lexington Companyn ihaniin LUXUS-tuotteisiin! Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että valikoimissamme on ripaus sisustustuotteitakin. Näin Joulun aikaan ovat mainio lisä valikoimiimme! Tässä kuvakollaasi blogipostauksemme aiheista...

 

"Baby it's cold outside"- yöasu on Joulun halutuin pehmeä-paketti! Tämä yöasu on mukavuuden huipentuma - 50% puuvilla ja 50% modaali! Pehmeä ja miellyttävä kuin mikä! Mukaan kuuluu myös The Lexington Companyn logolla varustettu unimaski! Hinta 99€.

 

Tämän pehmeän-paketin saaja ei tule myöskään pettymään! The Lexington Companyllä on valikoimissaan trendikkäitä ja klassikko asusteita! Toledo beanie on tupsullinen logopipo, joka pitää pään lämpimänä talven pakkasilla - 80% lampaanvilla ja 20% nylon. Hinta 65€.  
Westbrook beanie kuuluu merkin klassikkotuotteisiin. Tämä unisex-malli on logolla varustettu ns. perusmalli, joka sopii päähän kuin päähän. Löytyy kahdessa värissä: tummansininen ja harmaa. Materiaali 50% villa ja 50% akryyli. Hinta 79€. Sitten vielä tämä ihanan pehmeä ruutuhuivi - Bristol checked scarf. Huivi on 100% villaa, miellyttävän pehmoista sellaista! Väritys viininpuna- ja beigevoittoinen. Hinta 99€. 

 

Earthenware mug on keraaminen käsinmaalattu muki! Tuote onkin jo varmasti monelle teistä tuttu tuote valikoimistamme! Tämä mainio lahjaidea löytyy nyt kahdessa värissä: beige ja tummanharmaa. Tällä reilunkokosella mukilla on ihana aloittaa päivän kahvi/teehetki, mukin halkaisija 9cm. Hinta 15€. 

 

The Lexington Companyn sisustustuotteisiin kuuluu myös nämä kauniit pikkupyyhkeetOriginal towel ja Original striped towel. Olemme ottaneet valikoimiimme niistä jouluiset, mutta myös ajattomat värisävyt: tummanharmaa, viininpunainen ja harmaa-raidallinen. Yksivärisen pyyhkeen koko: 30x50cm (eli ns. käsipyyhekoko) ja hinta 12,90€. Raidallinen kooltaan 50x70cm (eli ns. kasvopyyhekoko) - 19,95€. Pyyheaihiosta saa vieläkin mainiomman lahjasetin, kun yhdistää siihen The Lexington Companyn oman kosteuttavan käsisaippuan: Moisturizing hand wash. Tuote on ympäristöystävällinen ja se on hellävarainen käsille! Ja mikä ihana sitruksen ja kukkaisen tuoksun sekoitus! Hinta 20€. Aijaijaiiiii - arjen luxusta ☺️


 
 


Jotta vaihtoehtoja näihin LUXUS-tuotteisiin ei olisi liian vähän... Tämä lahjasetti sisältää deodorantin ja eau de toilette-tuoksun (60ml). Saatavilla sekä miehilleHoliday gift box man että naisille: Holiday gift box woman. Tyylikkäät tuoksut aikuiselle käyttäjälle! Hinta 59€.


 


Ja vielä kruununa.... Valikoimistamme löytyy myös Welcome home rug - tyylikäs kynnysmatto, mikä toivottaa lämpimästi tervetuloa ovellasi! Ihana lahjaidea! Koko 45x90cm. Materiaali 100% palmukuitua. Hinta 49€.

 

Inspiroiduitko? Nyt ei sitten muuta kun kipinkapin jouluisille ostoksille joko myymäläämme Unnukkaan tai verkkokauppaan www.akuada.fi
Huomio: The Lexington Companyltä löytyy valikoimistamme postauksen ulkopuolisiakin tuotteita, kuten esimerkiksi vaatetusta ja muitakin sisustustuotteita (keittiöpyyhkeitä ja tyynyliinoja)! Unnukan myymälä avoinna joka päivä: ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16! Poikkeuksellisesti olemme SULJETTU joulukuussa seuraavasti: 6.12 ja 24-25.12! Mukavaa Joulun odotusta!

Nähdään ja kuullaan pian.... ☺️❄️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti