maanantai 8. lokakuuta 2018

CLAIRE Woman - Because We Care!


Moikka!

Halusin rueta kirjoittelemaan ja jakamaan tietoa teille meillä myynnissä olevasta Claire Woman mallistosta. Viime viikolla meitä kävi täällä myymälässä kouluttamassa merkin edustaja ihana ja energinen Ellu.

Muutaman tuntisen aikana päästiin kattavasti sisälle tämän tanskalaisen, vuonna 1975 perustetun, perheyrityksen toiminnasta. Koko henkilökunta oltiin täällä kyyneleet silmissä kuuntelemassa presentaatiota. Olimme yllättyneitä ja vaikuttuneita siitä, kuinka hyvin tässä yrityksessä ja sen toiminnassa on otettu huomioon sekä henkilökunnan että eläinten oikeudet tuotantoprosessissa. 

Claire Woman on ainoa skandinaavisista toimijoista, jolla on SA 8000 sertifiointi. Tämä tarkoittaa sitä, että he tarkastavat tehdäänkö tehtailla lapsityötä tai pakkotyötä, syrjitäänkö työntekijöitä, onko heillä vapaus yhdistyä oikeuksiensa puolustamiseksi ja käydä työehtoneuvotteluja, miten on huolehdittu terveydestä ja turvallisuudesta. Lisäksi on huolehdittu, että palkka riittää työntekijän perheen elämiseen (ruoka, vesi, asuminen, koulutus ja terveydenhuolto, vaatetus ja muu välttämätön).

Claire Womanin mallistot ovat myös eläinystävällisiä. Niissä ei käytetä aitoja turkiksia eikä tuotteet sisällä materiaaleja, joita tuotetaan eläimiin kohdistuvin brutaalein menetelmin. Mm. merinoneuleet on tuotettu mulesingvapaasti, ilman eläinten brutaaleja kasvatusmenetelmiä.

Muita Clairen Womanin ansaitsemia sertifikaatteja on: ÖKÖTEX, GOTS, BSCI. Yksi hieno arvo myös nousi esille, nimittäin Claire tukee yrittäjyyttä EU:n sisällä. Mallistot pitävät sisällään paljon Euroopassa tuotettuja materiaaleja ja tuotteita. 

Eli kiteytettynä Claire Woman on hyvin VASTUULLINEN TOIMIJA.

Jos jollekkin Claire on ihan  tuntematon mallisto, niin kerrottakoon, että kaiken tämän vastuullisuuden pohjalta syntyy mallisto, joka pitää sisällään paljon luonnonmateriaaleista tehtyjä naisellisia mutta nuorekkaita vaatteita! Mallistojen värimaailmat on aina tarkkaan harkittuja, Skandinaaviseen makuun ajateltuja. Mitoitukset ovat todella hyvät, kokoja NOOS sarjoissa aina 52 asti (meillä kokoon 46-48). Vahvimpia tuoteryhmiä Clairella on ihanat merinoneuleet, trikoot, hyvin istuvat housut ja NOOS sarjat. 

"Törmäsimme" elokuussa Kööpenhaminan muotimessuilla Tanskan kruununprinsessa Maryyn. Hän vieraili messuilla ainoastaan kahdella osastolla. Toinen oli juurikin tämä Claire Womanin osasto ja toinen oli "mualiman parraiden" housujen merkki Laurie. Satuimme juuri olemaan Clairen osastolla vierailemassa, niin pääsimme nappaamaan lähikuvan kuninkaallisesta. Nyt kun pääsimme koulutuksen myötä syvemmälle Claire Womanin sisimpään, ymmärrän täysin miksi kruununprinsessa valitsi messukohteekseen tämän malliston. Ei ole koskaan minkään muun merkin tarina koskettanut minua tai meidän henkilökunnan sisintä niin vahvasti kuin tämä. Uskomaton mies merkin takana.  Tervetuloa tutustumaan Clairen Womanin mallistoon ja kuulemaan lisää silmäkulmia kostuttavia tarinoita myymäläämme! Tai voit kurkistaa verkkokauppaamme, josta löytyy Claire Woman malliston valikoituja tuotteita!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti