perjantai 26. lokakuuta 2018

ZOEY - Fashion has no size!

Moikka!

Haluan esitellä teille yhden huippukivan malliston, jonka tuotteita olemme saaneet valikoimiimme. Sekä kivijalkamyymälään, että jo verkkokaupankin puolelle. Mallisto on tanskalainen ZOEY, jonka idea painottuu trendikkäsiin ja isompikokoisiin tuotteisiin. Zoeyllä  onkin mainiot mitoitukset isompaan kokoluokkaan! Koot: XS=38/40, S=42/44, M=46/48 ja L=50/52. Näitä kokoja ja mitoituksia on meiltä kyselty paljon, ja mielestämme olemme nyt löytäneet oikean malliston tähän tarpeeseen. Tällä hetkellä tuotteita on aika kapeasti, mutta valikoima täydentyy syksyn mittaan. Ja keväänkin ostot on jo tehty! 

Zoey tulee samasta "talosta" kuin meillä jo vuosia myynnissä ollut Nü Denmark mallisto. Joten tyylillisesti saattaakin tuotteista löytyä samoja vivahteita. Kuten esimerkiksi se, että  mallistoissa on paljon mustia tuotteita, on käytetty glittereitä ja vetoketjuja, on kuoseja ja ylipäätään tuotteissa on paljon yksityiskohtia. Ja tietysti trendit on otettu huomioon, kuten tässä mainiossa eläinkuosiasussa.

 Amalie blouse - 49,95€
  Amalie pants - 69,95€

Zoey malliston tuotteet ovat siis ajanhermolla, hyvällä mitoituksella varustettuja ja vetävän näköisiä, mutta ne ovat myös hyvän hintaisia. Mikäs sen mukavampaa =)

 Rose top - 69,95€

Rose pants - 99,95€

Testasimme tätä kaunista ruusuasua ihanan asiakkaamme päällä ja oli kyllä upea setti! Toki topin voi pukea vaikka yksivärisen alaosan kera ja toisinpäin. Toppi tuli kivasti vähän pidemmälle peittäen kriittisimpiä kohtia. Ja leikkaus muutenkin oli osuva rintavalle käyttäjälleen. Housut erittäin mukavat jalassa, pehmeät ja joustavat materiaalinsa ansiosta (60% viskoosi - 35% polyamidi - 5% elastaani).

        Ruusutopin päälle voi heittää jakuksi vaikkapa tämän upean keinonahkatakin -             119,95€. 


 

 Haalarit on nyt POP. Tämän haalarin yläosa on kiinni alaosassa vain n. 10cm matkalta edestä. Helpottaa mm. naistenhuoneessa käyntiä huimasti! Elin jumpsuit - 119,95€. 
 
  
Nora tunic - 79,95€

Miltäs vaikuttaa? Me ollaan ainakin itse kovin innoissamme tuotteista ja kivasti ollan päästy jo myymäänkin näitä! Ja muistutuksena, kaikki nämä saatavilla koissa: XS=38/40, S=42/44, M=46/48 ja L=50/52.

Mukavaa viikonloppua kaikille <3

Riikka 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti