keskiviikko 9. marraskuuta 2016

UUTTA PIKKU Aku & Adassa - petivaatteita by Dluks by us!

Hei kaikki tontut ja muut lahjaideoita kaipaavat! 

Olemme saaneet PIKKU Akun & Adan valikoimiin aivan superhauskoja petivaatesettejä (sis. tyynyliinan ja pussilakanan)! 

Tuotteet ovat tanskalaisen sisustusmallisto D'luks by us-käsialaa. Tanskasta tulee näinä päivinä paljon ihania sekä lasten että aikuisten sisustus- ja muotimerkkejä. Nämä hauskat lakanat eroavat mielestämme kuitenkin selvästi perus-tanskalaisesta pastillisen-harmonisesta linjasta värikkyydellään ja leikkisyydellään! Printeissä on käytetty niin moderneja graafisia muotoja, leikkisiä eläinaiheita (koira/kissa) ja perinteisemmin myös aakkosiakin. Materiaalina petivaatteissa on käytetty 100% ekologista puuvillaa. Kokoja on myynnissämme kaksi: baby ja junior. Baby koot: tyynyliina 45x40cm ja pussilakana 70x100cm - setin hinta 42,95€. Junior koot: tyynyliina 45x40cm ja pussilakana 100x140cm - setin hinta 49,95€. Sekä tyynyliinassa, että pussilakanassa on nepparikiinnitys! 

Nämä aakkos-lakanat löytyvät vain pienemmässä eli baby-koossa! Huomatkaa miten kaunis pakkauslaatikko kuuluu hintaan! ☺️

 

Nämä modernin kodin graafiset lakanasetit löytyvät molemmissa kokoluokissa: baby ja junior. Ja molemmista kokoluokista on olemassa myös kaksi eri värivaihtoehtoa: vaaleanpunaisen tai tummansinisen yhdistelmät!Eläimiä - niistä lapset tykkää! Nämä kissa-kuosiset ovat pastellisen vaaleanpunasävytteiset. Näitä löytyy myös kokoluokissa baby ja junior. Huomioithan, että eläinkuoseissa on toinen puoli aina erilainen eli sieltä löytyy tämä graafinen printti! 


 

Koira-aiheista settiä
 löytyy myös kokoluokissa baby ja junior. Koirasetti on sinivoittoinen, jossa aina toinen puoli on graafinen printti! Ja tosiaan muistutuksena, että kaikki setit on pakattu kauniisiin laatikoihin, jota voi käyttää jatkossa vaikka sisutuksessa tai vaikkapa pienten tavaroiden säilytyksessä (tarrat, piirustukset, kortit...)
 

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin lähemmin Unnukan myymäläämme - toki kaikki edellä mainitut petivaatesetit löytyvät myös verkkokaupastamme www.akuada.fi ☺️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti