keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

UUTUUKSIEN IHMEMAA - Petit by Sofie Schnoor

UUTUUKSIEN IHMEMAA ❤️

Sekä lasten että aikuisten valikoimat alkavat olla täynnä kevään ihastuttavia uutuuksia! Voi että mitä kaikkea kivaa onkaan tullut myymälään ja kovaa vauhtia myös verkkokauppaankin niitä päivitellään! Tämä aika vuodesta on mitä ihanin vaatekaupassa, kun myymälä oikein herää eloon keväisien värien ja kuosien myötä! 

Tällä erää haluamme ylpeinä esitellä teille tanskalaisen MERKKIUUTUUDEN Petit by Sofie Schnoorin veikeitä vauvanvaatteita! Koot näissä tuotteissa on 56-98cm. Kyllä ne tanskalaiset vaan osaavat tämän lastenvaatetuspuolenkin! Näissä tuotteissa yhdistyy tanskalainen tyylikkyys, ajattomuus ja veikeys. Pieni juju kaikissa tuotteissa. Se voi olla printti, teksti, röyhelöt.... Unohtamatta käytännöllisyyttä!  Meillä onkin jo testikäytössä malliston tuotteita pienimmäisellä jäbällä ja varsinkin tuo apinabody ja siihen kuuluvat housut ovat tulleet lemppareiksi! Koiranpentubody ja apinabody 24,95€ -  koiranpentuhousut ja apinahousut 24,95€. 


 
 

Petit by Sofie Schnoor malliston tuotteet on suunniteltu niin järkevästi, että niitä voi helposti mix & match, eli yhdistellä mielen mukaan. Nämä tytöille suunnatut ihanat trikoiset röyhelöbodyt ovat juuri niin ajattomat, että voit yhdistää ne arkeen tai juhlaan. Koot 56-92cm. Ja kaksi väriä: musta ja rose - 30,95€.

  
 
Little sparkle - kankaassa sateenkaaren väreissä heijastelevia pilkkuja. Ihana collarimekko käytettäväksi leggarien tai sukkisten kera - 40,95€. Sarjaan myös saatavilla omat collaripöksyt - 33,95€.  
 

Voi ei mikä valloittava malli kuvassa 😍 Päällä oleva puuvillainen jumpsuit löytyy myös valikoimistamme - 40,95€. Näppärä pukea ja riisua kun nepparikiinnitys yltää nilkkaan asti. Koot 56-98cm.

 

Tässä toinen versio jumpsuitista - joka on enemmän unisex väritykseltään kuin tuo edellinen kaunis vaaleansininen. Vaikkakaan nykyään ei lapsia erotella värein ☺️ Huom! Raidallinen jumpsuit löytyy ainoastaan myymälästä. Hinta 40,95€.

 

Valitettavasti kaikkea ei saada aina verkkokauppaan, joten lämpimästi tervetuloa Unnukkaan katsastamaan koko mallisto. 
Mitäs olette mieltä, eikös olekkin aikasta ihania nämä uutuudet?!? 😍

Mainiota maaliskuuta toivotellen,

Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti